“We are making photographs to understand what our lives mean to us.”
— Ralph Hattersley

 

Natuur, dieren en landschap zijn de rode draad in mijn werk. Daar vergeet ik de tijd en wil het moois vastleggen. Ik ben dan ook regelmatig buiten te vinden om in nat gras beestjes te zoeken, vogels op te sporen of een landschap in een plaat te vangen.

Maar er is meer mogelijk. Bijvoorbeeldeen bedrijfsreportage. En als ik daarbij de rode draad in mn achterhoofd heb, kan dat bijvoorbeeld zijn voor een hondenschool, bedrijf dat werkt aan duurzaamheid of wat werkt aan educatie op het gebied van natuur.

Ook je producten kan ik op de foto zetten. Hondensnacks, waterzuivering, plantmateriaal, you name it.

Mijn achtergrond zit in tuin- en landschapsinrichting. Daarbij veranderen tuinen en gebieden, worden bouwwerken aangelegd. En dat zijn memorabele gebeurtenissen. Ik kan ze voor je vastleggen.

Natuur- en landschap

Bedrijfsreportage

Producten

Projecten

Portfolio