“Photographs open doors into the past, but they also allow a look into the future.”
— Sally Mann

 

Uiteraard kun je met je eigen toestel en mobiel ook goede foto’s maken van je producten, maar heb je daar tijd voor en zin in? En wat als het licht niet zo mooi is? Misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar is het uitgedraaid in frustratie omdat het niet is geworden wat je voor ogen had. Veel details zijn weggevallen, het was toch te donker of het kostte je veel tijd de foto’s zo te bewerken tot wat je wilt.

Die frustratie kan ik je besparen. Door kennis van belichting en indien nodig het gebruik van flitslicht gevolgd door ervaring met nabewerking, kan ik je helpen de uitstraling te geven die je wilt. Je wilt uiteindelijk ook dat je bedrijf als professionele partner wordt gezien, professionele foto’s helpen je bij die uitstraling.

Van kleine producten als sieraden tot grote machines, alles kan. Sluit zachter natuurlijk licht meer aan bij je bedrijf en producten, geen probleem. Wil je heldere foto’s met veel detail, dan kan flitslicht je helpen. Samen kijken we wat voor jou het beste past.