“A good photograph is one that communicates a fact, touches the heart and leaves the viewer a changed person for having seen it. It is, in a word, effective.”
— Irving Penn

Mijn fotografie heeft 1 rode draad: natuur-landschap-dieren.

Mijn bedrijfsfotografie is dan ook gericht op deze onderwerpen, daar ben ik het meeste in thuis. Heb je een andere vraag, leg het voor en dan kijken we of ik je daarbij kan helpen.

Bedrijfsfotografie – natuur & landschap

Voor bedrijven op het gebied van natuur en landschap is het ook bij Aavee fotografie mogelijk een fotoreportage te laten maken.

Wil je een bepaalde vogelsoort in beeld of juist een bepaald gebied, dan bespreek ik graag welke foto’s je nodig hebt en hoe ik dit voor je kan verzorgen.

Bedrijfsfotografie – dierenbranche

Speciaal voor bedrijven werkzaam in de dierenbranche bied ik bedrijfsfotografie aan. Of je nu coacht met paarden, je hondenschool in beeld wilt brengen of je dierenproducten mooi en professioneel op de foto wilt laten zetten, in overleg kan eigenlijk alles.

Beelden zijn een krachtig middel en de meeste mensen scannen eerst koppen en beelden en nemen in die paar seconde al een beslissing of ze op je site willen blijven of niet. Foto’s die jouw bedrijfsactiviteiten op een mooie en professionele wijze laten zien, dragen bij aan het gevoel dat ze bij je bedrijf hebben. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden.

Ik help je graag om je bedrijf te laten stralen door fraaie foto’s.

Bedrijfsfotografie – andere takken

Ook voor bedrijven uit andere sectoren maak ik graag foto’s. Ik zal me dan verdiepen in je onderneming, je producten en je wensen om tot de gewenste foto’s te komen. Ik heb dit al vaker gedaan voor bijvoorbeeld producten in waterbehandeling.