Aavee fotografie is een handelsnaam van Jaggie design. Evenals Jaggie’s pawprint. Vandaar dat dat logo ook wel voorkomt in de foto’s.

Dierenfotografie is één van de dingen die ik doe. Ik fotografeer meer en maak visualisaties voor uiteenlopende doeleinden, maar met name voor ruimtelijke ontwikkelingen. Zie hiervoor mijn andere websites.

www.jaggiespawprint.nl

Jaggie’s pawprint richt zich met name op het vastleggen van mooie momenten van je (huis)dier. Er staan veel honden op de foto, maar ook katten, paarden, fretten en andere dieren komen langs. Ik fotografeer veelal in een mooie buitenomgeving, maar ook studiofotografie is mogelijk. Zowel op locatie zoals op evenementen als bij mij in de studio. En dat zijn zowel portretten als actiefoto;s.

www.ro-visuals.nl

RO visuals is gespecialiseerd in het maken van beeldmateriaal, visuals. Met name voor de groenblauwe sector. Denk bijvoorbeeld aan een plankaart die begrijpelijk is voor een breed publiek, informatiepanelen in een natuurgebied, maar ook voor landschapsontwerp en tuinontwerp kun je bij RO visuals terecht.

www.jaggiedesign.nl

Deze site is wat verouderd inmiddels, maar geeft een overview.